Nyitólap                    Belépés                    Rólunk                    Kapcsolat 

KURZUSOK
Tudj meg többet a pénzügyekről!

Külpolitikai beszélgetések

Pénzügyi ismeretek középiskolásoknak

Amit hasznos tudni a gazdasági versenyről

Konferencia a napon belüli elszámolás bevezetéséről

Versenypolitikai beszélgetések

Vitafórum-sorozat közpolitikáinkról

Versenykultúra középiskolásoknak

Gazdaságról és pénzügyekről középiskolásoknak

LETÖLTÉSEK
Letölthető előadások

 

Rólunk

A Szabadsuli portált a TAS-11 Kft. üzemelteti. Tevékenységünket 1990-ben kezdtük meg a Magyar Pénzügyi és Tőzsdei Almanach kiadásával. Az immár több mint másfél évtizede, magyar és angol nyelven megjelenő szakkönyv mellett számos – elsősorban gazdasági, pénzügyi – kiadvány fűződik társaságunk nevéhez.

A pénzügyi-gazdasági könyvkiadásban szerzett tapasztalatainkra építve, 2003-ban az ismeretterjesztés újfajta lehetőségei felé fordultunk. Létrehoztuk a Pénzportált, amelynek elsődleges célja a lakosság általános pénzügyi, gazdasági ismereteinek bővítése, a mindennapi pénzügyekben történő eligazodás megkönnyítése. Ezen a portálon indítottuk el első online előadás-sorozatunkat 2004 februárjában.

 

Az elmúlt évek során folyamatosan teszteltük, fejlesztettük internetes előadásaink technikai lehetőségeit, így jött létre az a korszerű oktatási modell, amelyet ma a Szabadsuli portálon alkalmazunk. Rendszerünk egyik nagy előnye, hogy nincsenek földrajzi és időbeli korlátai. Az élő közvetítésekbe a világ bármely pontjáról be lehet kapcsolódni, az archív felvételek pedig folyamatosan hozzáférhetőek maradnak a portálon. Az audiovizuális tananyaghoz számos oktatási segédlet kapcsolódik: prezentációs anyagok, képek, tanulmányok, jegyzetek, szómagyarázatok, irodalomjegyzékek, sőt online kitölthető tesztsorok is, amelyek további lehetőséget kínálnak az ismeretek elmélyítésére és az önfelmérésre. Online oktatási modellünk másik fontos jellemzője az interaktivitás. Az interneten keresztül bekapcsolódó nézők egyetlen gomb megnyomásával hozzászólhatnak az aktuális témához, kérdéseket tehetnek fel, amelyekre az előadó élőben válaszol.

 

Az általunk kidolgozott rendszer felhasználási lehetőségei nem korlátozódnak csupán a gazdasági, pénzügyi ismeretterjesztésre. A modell eredményesen alkalmazható az oktatás, a felnőttképzés egyéb területein, sőt az intézményi, vállalati külső és belső kommunikációban is.

 ugras az oldal tetejere   INFO-Kom LZs.
                                                                                   © 2008-2015
TAS-11 Kft.